Kipinöiden hallitus esittäytyy

Tässä esittäytyy meidän hallituksemme. Jokainen kertoo hieman itsestään ja omasta partiotaustastaan.

Taru:
Olen Myy, kipinöiden lpkj ja ollut partiossa 21 vuotta. Partio on antanut mulle runsaasti erilaisia elämyksiä, purjehdusta, leireilyä, makuelämyksiä, oppia leirilääkinnästä, oppia järjestötoiminnasta. Tärkeimpänä kuitenkin kaikki ystävät ja uudet tuttavuudet sekä verkostot, joista on hyötyä myös ammattielämässä. Niin ja onhan se tuonut mun elämään myös mieheni, tulevan pikkukipinän isän. Ilman partiota en järjestäisi metsiin leirimäisiä terveyskeskuksia tai pohtisi, miten saan vaatteet kuivaksi kaatosateessa.

 

Laura:
Moi! Mä oon Laura. Olen Kipinöiden lippukunnanjohtajan apulainen sekä ohjelmajohtaja. Vedän myös sudenpentulauma Kettuja. Ikimuistoisin (vaikkei ehkä miellyttävin) partiokokemus on eksyminen Tsekin vuoristossa. Siitä onneksi selvittiin monien vaiheiden kautta ihanien ihmisten avustuksella! Partio on tuonut mun elämään mahtavia elämyksiä, ihania ystäviä ja Kipinöiden kautta myös purjehduksen!

 

Helmi:
Helmi tässä moi! Muutin vajaa pari vuotta sitten Tampereelle diplomi-insinööriopintojen perässä ja en halunnut jättää rakkaita harrastuksiani: partiota ja purjehdusta. Liityinkin Kipinöihin vuonna 2016 hetki perustamisen jälkeen ja nyt kuulun lippukunnan hallitukseen ja olen uusien aikuisjäsenien tutori. Odotan innolla, että pääsen purjehtimaan Vellamolla! Partiourani olen aloittanut 10-vuotiaana Hiiden Hittavaiset -nimisessä lippukunnassa ja toiminut muun muassa ryhmänjohtajana, lippukuntalehden päätoimittajana, alueleirinohjelmavastaavana ja käynyt ulkomailla partioreissuilla. Tervetuloa mukaan partioon! Helmin motto: ”Pyri tekemään hyvää ja huomaat että onni ajaa sinua takaa”

 

Matti:
Hei, olen Matti, Kipinöiden vesitoimintavastaava. Partio on opettanut minulle erilaisten ihmisten kanssa toimimista ja johtajuutta.

 

 

 

 

Juulia:
Hei olen Juulia, ja Kipinöissä toimin tällä hetkellä sihteerinä. Partion oon aloittanut 14 vuotta sitten Pohjois-Suomessa, ja toimin edelleen myös siellä. Partiosta oon saanu paljon, mutta tärkeimpänä on ollut mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin; en muuten ehkä olisi tällä hetkellä parisuhteessa. Myöskään paikkakunnan vaihtuessa ei ole tarvinnut jäädä yksin, vaan on voinut luottaa siihen, että partiolaisten joukosta varmasti löytyy lisää ystäviä.

 

Veera:
Hei! Kipinöiden taloudenhoitaja Veera täällä. Kun puhutaan partiosta, tulee aina mieleen Roihun tulikeppien pyöritys ja Sirkan syöminen tai ne monet illat kun on naurettu maha kippurassa. Partio on opettanut minulle vastuuta, kunnioittamista ja haavan hoitoa (ja niitä on ollut paljon, jos näet minut puukon kanssa, tuo laastareita tai takavarikoi se). Partio on antanut minulle elämänkestäviä ystäviä ja partioperheen, johon voi aina luottaa. Ei ole surua, iloa tai onnistumista jota ei tässä perheessä voisi jakaa.

 

Emmi:
Moikka, olen Emmi, Kipinöiden pestijohtaja ja toinen turva-aikuisista. Partio on ollut tiiviisti osa elämääni jo ala-asteelta saakka. Lempipartiomuistojani ovat kaikenlaiset retket, leirit ja tapahtumat, joilla on päässyt ylittämään itseään kerta toisensa jälkeen. Erityisen suurella lämmöllä muistelen pian muutaman vuoden takaista Roihua, joka muutti partioharrastukseni suunnan totaalisesti. Partiossa olen oppinut monia tärkeitä taitoja aina ihmisten johtamisesta ja kohtaamisesta kaikenlaisiin kädentaitoihin. Mahtavinta partiossa on kuitenkin monipuoliset mahdollisuudet päästä tapaamaan ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Kaikkein kiitollisin olen monista ystävistäni, joita minulla ei ilman partiota olisi.

 

Aleksi:
Moi! Olen Aleksi, Kipinöiden turva-aikuinen. Parhaat muistot partiosta on viime suurleiriltä Roihulta, josta sain paljon uusia kavereita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.