Vesitoiminta

Meillä Kipinöissä maalla toimimisen lisäksi toimitaan vesillä. Vesitoimintaan kuuluu meripartioaktiviteettien suorittamista, purjehduksia, melontaa, uimista, veteen tutustumista sekä jäällä toimintaa.

Lippukunnallamme on purjevene S/Y Vellamo, kaksi kanoottia Hiisi ja Ahti sekä kajakki Hurma, jotka sijaitsevat partiolaiturilla Santalahdessa. Tavoitteenamme on kasvattaa jäsenistä rohkeita retkeilijöitä vesiympäristössä ja reippaita veneilijöitä. Pyrimme järjestämään toimintaa myös rannalla ja talvikaudella jäällä.

Kipinöihin liityttäessä ei tarvitse olla aiempaa vesitoiminta- tai veneilykokemusta. Jokainen pääsee aloittamaan omalta tasoltaan ja haasteita lisätään taitojen mukaan. Järjestämme jäsenillemme iltapurjehduksia, päivän mittaisia purjehduksia sekä matkapurjehduksia. Toimimme myös yhdessä muiden meripartitoimintaa järjestävien lippukuntien kanssa ja veneemme on yhteisellä Partiolaiturilla Santalahden venesatamassa. Saapumisohjeen löydät täältä ja ohjeet ensikertalaisille purjehtijoille täältä.
Kuva: Nuutti N.