Jäsenmaksut ja laskutus

Jäsenmaksu

Partion jäsenmaksu vuodessa on noin 60-80 €. Näsijärven Kipinöiden I-jäsenen jäsenmaksun suuruus vuonna 2023 on 79,50 € vuodessa ja se koostuu Suomen Partiolaisten (34,50 €), Hämeen partiopiirin (30,00 €) ja lippukunnan omasta (15,00 €) jäsenmaksusta. Jäsenmaksuluokkia on kolme, joista ensimmäistä maksavat kaikki perheiden ensimmäiset partiojäsenet ja yli 17-vuotiaat jäsenet. Näsijärven Kipinöiden vuoden 2024 jäsenmaksuluokat näät alta.

Näsijärven Kipinöiden jäsenmaksuluokat 2024


Laskutus

Partion jäsenmaksu laskutetaan loppuvuodesta, jolloin maksetaan tulevan vuoden maksu. Usein ryhmien toiminta alkaa kuitenki syksyllä, jolloin toimintaan liittyessä on ensimmäinen syksy ilmainen. Syksyllä aloittaessa laskutetaan uudelta jäseneltä vasta seuraavasta vuodesta alkaen.

Laskutustapavaihtoehdot piirin ja SP:n laskuille:

  • Sähköpostilasku (sisältää pdf:n laskusta)
  • MobilePay-lasku
  • Paperilasku
  • E-lasku (täysi-ikäisen jäsenen tai huoltajan on itse tehtävä e-laskutussopimus verkkopankissaan)

Laskutustapavaihtoehdot lippukunnan laskuille:

  • Sähköpostilasku (sisältää pdf:n laskusta)
  • Paperilasku

Täältä voit lukea laskutustavan vaihtamisesta.


Jäsenmaksuvapautus

Partion jäsenmaksusta voi hakea vapautusta ennen laskun eräpäivää täyttämällä hakemuksen kuksassa. Jäsenmaksuvapautusta voi hakea jäsen tai alle 18-vuotiaiden osalta huoltaja.  Hakemuslomakkeen voi täyttää vain täysi-ikäisen PartioID-tunnuksilla ja jokaisesta jäsenestä tulee tehdä oma hakemus.


Lue lisää partion jäsenmaksuista ja laskutuksesta täältä.