Seikkailijat 10-12 v

Seikkailijat ovat 10-12 -vuotiaita. Seikkailijoiden ohjelma koostuu ilmansuunnista, jotka kestävät puoli vuotta. Ohjelma alkaa kuukauden kestävällä tervetuloa-vaiheella, jonka aikana tutustutaan omaan seikkailijajoukkueeseen ja partioon. Tervetuloa-vaiheen jälkeen siirrytään tekemään pääilmansuuntia: pohjoista, etelää, itää ja länttä, jolla jokaisella on oma teemansa. Seikkailijat pääsevät toimimaan vuorotellen ryhmänjohtajina toisilleen helppojen tehtävien avulla. Tarjoamme sekä maa- että meripartiotoimintaa, joten seikkailijat pääsevät myös laajentamaan tietämystään vesillä liikkumisesta.

Kilpikonnat

Kilpikonnat on syksyllä 2018 aloittanut ryhmä, joka tänä syksynä siirtyi sudenpennuista seikkailijoihin. Kilpikonnat ovat maalla ja vesillä liikkuvia, innokkaita ensimmäisen vuoden seikkailijoita, eli noin 4-5 luokkalaisia. Kilpikonnat kokoontuvat keskiviikkoisin klo 17:30-19 Tammelan koululla.

Sammot: Lotta Forsström ja Suvi Tiilimäki

Ketut

Ketut on toisen vuoden seikkailijajoukkue, joka pitää erityisesti purjehtimisesta, retkeilystä ja vaahtokarkeista. Ketut ovat viidesluokkalaisia ja kokoontuvat tiistaisin klo 17.30-19.

Sammot: Oona Tervalahti ja Ella Niiranen