Seikkailijat 10-12 v

Seikkailijat ovat 10-12 -vuotiaita. Seikkailijoiden ohjelma koostuu ilmansuunnista, jotka kestävät puoli vuotta. Ohjelma alkaa kuukauden kestävällä tervetuloa-vaiheella, jonka aikana tutustutaan omaan seikkailijajoukkueeseen ja partioon. Tervetuloa-vaiheen jälkeen siirrytään tekemään pääilmansuuntia: pohjoista, etelää, itää ja länttä, jolla jokaisella on oma teemansa. Seikkailijat pääsevät toimimaan vuorotellen ryhmänjohtajina toisilleen helppojen tehtävien avulla. Tarjoamme sekä maa- että meripartiotoimintaa, joten seikkailijat pääsevät myös laajentamaan tietämystään vesillä liikkumisesta.

Karhunpennut

Karhunpennut on syksyllä 2019 aloittanut ryhmä, jonka jäsenet ovat n. 4 luokkalaisia. Ryhmä on viime keväänä siirtynyt sudenpennuista seikkailijoihin, joten tämä on ensimmäinen vuosi seikkailijoina. Ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 17:30-19. Karhunpennut tykkäävät näyttelemisestä ja puukon käytön harjoittelusta. Ryhmä on täynnä, mutta jos olet kiinnostunut, niin otathan yhteyttä ohjelmajohtaja[at]nasijarvenkipinat.fi ja etsimme sopivan ratkaisun.

Sammot: Ellinoora Toivonen ja Helmi Viljamaa

Kilpikonnat

Kilpikonnat on syksyllä 2018 aloittanut ryhmä, joka tänä syksynä siirtyi sudenpennuista seikkailijoihin. Kilpikonnat ovat maalla ja vesillä liikkuvia, innokkaita toisen vuoden seikkailijoita, eli noin 5 luokkalaisia. Kilpikonnat kokoontuvat keskiviikkoisin klo 17:30-19 Tammelan koululla.

Sammot: Lotta Forsström toista sampoa etsitään

Ketut

Ketut on kolmannen vuoden seikkailijajoukkue, joka pitää erityisesti purjehtimisesta, retkeilystä ja vaahtokarkeista. Tuleva syksy on viimeinen seikkailijoissa ja talvella päästäänkin uusien haasteiden pariin tarpojissa. Ketut ovat kuudesluokkalaisia ja kokoontuvat tiistaisin klo 17.30-19.

Sammot: Oona Tervalahti ja Ella Niiranen