Seikkailijat 10-12 v

Seikkailijat ovat 10-12 -vuotiaita. Seikkailijoiden ohjelma koostuu ilmansuunnista, jotka kestävät puoli vuotta. Ohjelma alkaa kuukauden kestävällä tervetuloa-vaiheella, jonka aikana tutustutaan omaan seikkailijajoukkueeseen ja partioon. Tervetuloa-vaiheen jälkeen siirrytään tekemään pääilmansuuntia: pohjoista, etelää, itää ja länttä, jolla jokaisella on oma teemansa. Seikkailijat pääsevät toimimaan vuorotellen ryhmänjohtajina toisilleen helppojen tehtävien avulla. Tarjoamme sekä maa- että meripartiotoimintaa, joten seikkailijat pääsevät myös laajentamaan tietämystään vesillä liikkumisesta.

Ketut

Ketut on ensimmäisen vuoden seikkailijajoukkue, joka pitää erityisesti purjehtimisesta, retkeilystä ja vaahtokarkeista. Ketut ovat neljäsluokkalaisia ja kokoontuvat tiistaisin klo 17.30-19.

Sammot: Oona Tervalahti ja Thais Santos Araujo

Kameleontit

Toisen vuoden seikkailijajoukkueemme nimi muuttui syksyllä Kameleonteiksi, kun osa viime kauden Kapybaroista siirtyi tarpojiin. Tässä joukkueessa on noin 5-6 -luokkalaisia partiolaisia ja kokoontuminen on torstaisin Tammelan koululla 17:30-19.

Sammot: Helmi Viljamaa ja Neea Hietanen