Seikkailijat 10-12 v

Seikkailijat ovat 10-12 -vuotiaita. Seikkailijoiden ohjelma koostuu ilmansuunnista, jotka kestävät puoli vuotta. Ohjelma alkaa kuukauden kestävällä tervetuloa-vaiheella, jonka aikana tutustutaan omaan seikkailijajoukkueeseen ja partioon. Tervetuloa-vaiheen jälkeen siirrytään tekemään pääilmansuuntia: pohjoista, etelää, itää ja länttä, jolla jokaisella on oma teemansa. Seikkailijat pääsevät toimimaan vuorotellen ryhmänjohtajina toisilleen helppojen tehtävien avulla. Tarjoamme sekä maa- että meripartiotoimintaa, joten seikkailijat pääsevät myös laajentamaan tietämystään vesillä liikkumisesta.

Kuutit

Kuutit on syksyllä 2020 aloittanut ryhmä eli tänä syksynä Kuuteista tuli seikkailijoita! Joukkue koostuu pääosin 4-luokkalaisista ja se kokoontuu maanantaisin klo 17:30-19 Tammelan koululla. Ryhmä on täynnä, mutta jos olet kiinnostunut, niin otathan yhteyttä ohjelmajohtajaan oona.tervalahti@partio.fi ja etsimme sopivan ratkaisun.

Sammot: Henri Tammi ja Iina Kaarela

Karhut

Ryhmä on aloittanut syksyllä 2019 ja jäsenet ovat tällä hetkellä n. 5 luokkalaisia.  Ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 17:30-19. Karhut tykkäävät näyttelemisestä ja puukon käytön harjoittelusta. Ryhmä on täynnä, mutta jos olet kiinnostunut, niin otathan yhteyttä ohjelmajohtajaan oona.tervalahti@partio.fi ja etsimme sopivan ratkaisun.

Sammot: Helmi Viljamaa, Saara Lidauer ja Sara Hämäläinen

Kilpikonnat

Kilpikonnat on syksyllä 2018 aloittanut ryhmä, jonka jäsenet ovat pääosin 6-luokkalaisia.  Kilpikonnat kokoontuvat keskiviikkoisin klo 17:30-19. Ryhmässä on vielä tilaa.

Sammot: Havu Uusitalo, Emil Lauronen ja Louna Halme