Seikkailijat 10-12 v

Seikkailijat ovat 10-12 -vuotiaita. Seikkailijoiden ohjelma koostuu ilmansuunnista, jotka kestävät puoli vuotta. Ohjelma alkaa kuukauden kestävällä tervetuloa-vaiheella, jonka aikana tutustutaan omaan seikkailijajoukkueeseen ja partioon. Tervetuloa-vaiheen jälkeen siirrytään tekemään pääilmansuuntia: pohjoista, etelää, itää ja länttä, jolla jokaisella on oma teemansa. Seikkailijat pääsevät toimimaan vuorotellen ryhmänjohtajina toisilleen helppojen tehtävien avulla. Tarjoamme sekä maa- että meripartiotoimintaa, joten seikkailijat pääsevät myös laajentamaan tietämystään vesillä liikkumisesta.

Karhut

Karhunpennuista tuli Karhuja syksyllä 2022, kun he siirtyivät seikkailijoiksi! Ryhmä on aloittanut syksyllä 2019 ja jäsenet ovat tällä hetkellä n. 4 luokkalaisia.  Ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 17:30-19. Karhut tykkäävät näyttelemisestä ja puukon käytön harjoittelusta. Ryhmä on täynnä, mutta jos olet kiinnostunut, niin otathan yhteyttä ohjelmajohtaja[at]nasijarvenkipinat.fi ja etsimme sopivan ratkaisun.

Sammot: Ellinoora Toivonen, Helmi Viljamaa ja Saara Lidauer

Kilpikonnat

Kilpikonnat on syksyllä 2018 aloittanut ryhmä, joka tänä syksynä siirtyi sudenpennuista seikkailijoihin. Kilpikonnat ovat maalla ja vesillä liikkuvia, innokkaita toisen vuoden seikkailijoita, eli noin 5 luokkalaisia. Kilpikonnat kokoontuvat keskiviikkoisin klo 17:30-19. Ryhmässä on vielä tilaa.

Sammot: Sumu Forsström ja Havu Uusitalo