Tule mukaan

Kiinnostuitko meistä? Tarjoamme liittymiseen kaksi erilaista tapaa, sekä 22-vuotiaille ja sitä vanhemmille aikuisille kolmannen vaihtoehdon.

  1. Voit ottaa yhteyttä lippukunnanjohtajaamme Ellinoora ”Ellis” Toivoseen, joka voi esimerkiksi vastata kysymyksiin ja neuvoa muuten tarkemmin osoitteessa ellinoora.toivonen@partio.fi
  2. Vaihtoehtoisesti voit liittyä meihin suoraan klikkaamalla tätä linkkiä ja täyttämällä pyydetyt tiedot. Alle 18-vuotiaan huoltaja rekisteröityy ensin itse asiointipalveluun (mikäli hänellä ei jo ole tunnuksia), jonka jälkeen huoltaja lisää huollettavat jäsenet.
  3. Aikuinen partiosta kiinnostunut voi ottaa yhteyttä suoraan uusien tuutoriin Petra Oksaan sähköpostilla tai puhelimitse: petra.oksa@partio.fi tai 0503082822. Uusien tuutori opastaa uusia aikuisjäseniä ja auttaa heidät mukaan toimintaan.

Liittymisen jälkeen sinuun otetaan yhteyttä antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai puhelimitse ja kerrotaan jatkotoimenpiteet. Toivottavasti näemme partion merkeissä tulevaisuudessa!