Sudenpennut 7-9 v

Sudenpennut ovat 7-9 -vuotiaita. Sudenpentu tekee retkiä pesästään ulkopuoliseen maailmaan, vielä kuitenkin lähellä kotipesää. Sudenpentu on innokas, reipas ja riehakas, mutta herkkä. Toimintaa kuvaavat sanat: puuhailu, tarinat, tutustuminen, harjaantuminen ja ohjeiden mukaan toimiminen. Meillä Kipinöissä on sekä maa- että meripartiotoimintaa, joten supenpennut pääsevät tutustumaan veneeseemme Vellamoon ja oppivat toimivaan vesillä.

Sudenpenturyhmiä on kolme: Ketut, Kilpikonnat ja Karhunpennut

Karhunpennut

Karhunpennut on syksyllä 2019 aloittanut sudenpentulauma, joka kokoontuu maanantaisin klo 17:30-19 Tammelan koululla. Karhunpennut tykkäävät näyttelemisestä ja puukon käytön harjoittelusta. Tervetuloa mukaan!

Kilpikonnat

Kilpikonnat on syksyllä 2018 aloittanut sudenpenturyhmä. Kilpikonnat ovat maalla ja vesillä liikkujia innokkaita toisen vuoden sudenpentuja.

Kilpikonnat kokoontuvat keskiviikkoisin.

Akelat: Nuutti Nissinen ja Sara Mäkinen

Ketut

Sudenpentulauma Ketut ovat kolmannen vuoden sudenpentuja ja aloittaneet toimintansa syksyllä 2017. Ketut ovat innokkaita toka- ja kolmasluokkalaisia, jotka tykkäävät retkeilystä ja purjehduksesta. Lauma kokoontuu Tammelassa tiistai-iltaisin.

Akelat: Laura Pietilä ja Serena Niittymäki