Sudenpennut 7-9 v

Sudenpennut ovat 7-9 -vuotiaita. Sudenpentu tekee retkiä pesästään ulkopuoliseen maailmaan, vielä kuitenkin lähellä kotipesää. Sudenpentu on innokas, reipas ja riehakas, mutta herkkä. Toimintaa kuvaavat sanat: puuhailu, tarinat, tutustuminen, harjaantuminen ja ohjeiden mukaan toimiminen. Meillä Kipinöissä on sekä maa- että meripartiotoimintaa, joten sudenpennut pääsevät tutustumaan veneeseemme Vellamoon ja oppivat toimimaan vesillä.

Sudenpenturyhmiä on neljä.

Uusi lauma

Syksyllä 2024 aloittava uusi sudenpentulauma. Ryhmään ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja jatkuu aina ryhmän täyttymiseen saakka. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä jonotusperiaatteella.

Ryhmä on tarkoitettu vuonna 2017 syntyneille lapsille ja se alkaa kokoontumaan elokuussa 2024 torstaisin klo 17:30-19 Tammelassa. Ilmoittautuminen tapahtuu laittamalla sähköpostia ohjelmajohtajallemme osoitteeseen oona.tervalahti@partio.fi. Kirjoita viestiin kuka olet ja kenet ilmoitat ryhmään. Ryhmään pääsystä sinulle ilmoitetaan vastaamalla lähettämääsi sähköpostiin.

Kolibrit

Syksyllä 2023 alkanut uusi sudenpentulauma, joka kokoontuu keskiviikkoisin klo 17:30-19. Ryhmä koostuu pääosin 1-luokkalaisista. Ryhmässä on vielä tilaa.

Akelat: Oona Tervalahti ja Juulia Tavasti

Koalat

Syksyllä 2022 alkanut sudenpentulauma, joka kokoontuu tiistaisin klo 17:30-19. Ryhmässä on pääosin 2-luokkalaisia. Ryhmässä on vielä tilaa.

Akelat: Veera Hyvärinen ja Elise Aaltonen

Käpytikat

Käpytikat on syksyllä 2021 aloittanut sudenpentulauma, joka kokoontuu keskiviikkoisin klo 17:30-19. Ryhmässä on pääosin 3-luokkalaisia. Ryhmässä on vielä tilaa.

Akelat: Juho Nuottimäki ja Joonas Laamanen