Sudenpennut 7-9 v

Sudenpennut ovat 7-9 -vuotiaita. Sudenpentu tekee retkiä pesästään ulkopuoliseen maailmaan, vielä kuitenkin lähellä kotipesää. Sudenpentu on innokas, reipas ja riehakas, mutta herkkä. Toimintaa kuvaavat sanat: puuhailu, tarinat, tutustuminen, harjaantuminen ja ohjeiden mukaan toimiminen. Meillä Kipinöissä on sekä maa- että meripartiotoimintaa, joten supenpennut pääsevät tutustumaan veneeseemme Vellamoon ja oppivat toimivaan vesillä.

Sudenpenturyhmiä on kolme.

Uusi lauma

Syksyllä 2021 perustetaan uusi sudenpentulauma, joka kokoontuu keskiviikkoisin klo 17:30-19. Tervetuloa!

Akelat: Juho Nuottimäki ja Veera Pohjola

Kuutit

Kuutit on syksyllä 2020 aloittanut sudenpentulauma, joka kokoontuu maanantaisin klo 17:30-19 Tammelan koululla. Syksyllä leikimme ja harjoittelemme partiotaitoja. Ryhmä on täynnä, mutta jos olet kiinnostunut, niin otathan yhteyttä ohjelmajohtaja[at]nasijarvenkipinat.fi ja etsimme sopivan ratkaisun.

Akelat: Henri Tammi ja Hanna ”Beagle” Hämäläinen

Karhunpennut

Karhunpennut on syksyllä 2019 aloittanut sudenpentulauma, joka kokoontuu maanantaisin klo 17:30-19 Tammelan koululla. Karhunpennut tykkäävät näyttelemisestä ja puukon käytön harjoittelusta. Ryhmä on täynnä, mutta jos olet kiinnostunut, niin otathan yhteyttä ohjelmajohtaja[at]nasijarvenkipinat.fi ja etsimme sopivan ratkaisun.

Akelat: Emilia Pöyry, Kaisa Miettinen ja Laura Hyönä