Tarpojat 12-15 v

Tarpojat ovat 12-15 -vuotiaita. Tarpojaikäkausi kestää 2-3 vuotta, kuitenkin niin, että samoajaksi siirrytään vasta sinä vuonna, jolloin täyttää 15 vuotta. Tarpojien ohjelma koostuu noin puolen vuoden mittaisista tarpoista. Tarppojen teemat ovat: leiri, luovuus, selviytyminen, yhteiskunta, minäminä ja kaupunki. Tarpojat pääsevät harjoittelemaan myös johtamista toteuttaen nuoremmille ikäkausille pieniä johtamisharjoituksia.

Ketut

Ketut on ensimmäisen vuoden tarpojavartio, joka pitää erityisesti purjehtimisesta, retkeilystä ja vaahtokarkeista. Ketut kokoontuvat tiistaisin klo 17.30-19. Ryhmä on täynnä, mutta jos olet kiinnostunut, niin otathan yhteyttä ohjelmajohtaja[at]nasijarvenkipinat.fi ja etsimme sopivan ratkaisun.

Sampo: Kettu Jalasto

Kapybarat

Kapybarat eli vesisiat aloittivat syksyllä 2018 seikkailijajoukkueena. Vanhimmat siirtyivät syksyllä 2020 tarpojiin ja joukkue kokoontuu Tammelassa torstai-iltaisin klo 17:30-19. Vuonna 2020 aloittanut tarpojaryhmä Kameleontit yhdistyivät Kapybarojen kanssa ja ovat nykyään Kapybaroja. Ryhmässä on vielä tilaa.

”Mikä loiskuu? – VESI!
Mikä röhkii? – SIKA!
Vesisika, kapybara!”