Vuoden 2024 hallitus esittäytyy:

Petra Oksa, Lippukunnanjohtaja

Moikka!

Olen Petra ja toimin tänä vuonna Kipinöiden lippukunnanjohtajana. Olen liittynyt Kipinöihin 2019 ja silloin aloitin myös tarpojaluotsina. Sen jälkeen olen kokeillut kaikenmoisia pestejä uusien aikuisten tuutorista aina lippukunnanjohtajan apulaiseen. Partiossa parasta on projektit, joita tehdään hyvällä porukalla ja isolla palolla.

Partiopolkuni aloitin 7-vuotiaana Maskun Hemmingin Tyttärissä, jossa jatkoin harrastusta siihen asti kunnes muutin opintojen perään Tampereelle. Muutamaa vuotta myöhemmin minut saatiinkin jo houkuteltua mukaan kipinöiden toimintaan. Partion ulkopuolella tykkään erityisen paljon lukemisesta, kahdesta kissastani ja kaikenlaisesta seikkailemisesta.

Tänä vuonna odotan erityisen paljon meidän hienojen toimintasuunnitelmaprojektien toteuttamista, sillä niissä on todella hyviä ideoita lippukunnan kehittämiseksi. Lisäksi odotan jo innolla kesän isoa leiriä, Nuottaa. Mulle saa aina laittaa viestiä tai nykäistä hihasta jos on mitään kysyttävää tai haluat muuten vain tulla jutustelemaan!

Kuva: Anni P.

Oona Tervalahti, Ohjelmajohtaja

Heippa, mä oon Oona!

Oon nyt toista vuotta Kipinöiden ohjelmajohtajana. Oon myös meidän ekan vuoden sudariryhmän Kolibrien toinen akela. Partio ja Kipinät on mulle tosi tärkeitä, meillä on laadukasta ja mielekästä ohjelmaa, ja ihan huippuja tyyppejä tekemässä sitä! Oon löytänyt lippukunnasta paljon tärkeitä ihmisiä, enkä voi kuin ihailla muiden Kipinöiden tekemistä ja menoa partiossa ja sen ulkopuolella.

Itse partion ulkopuolella opiskelen historiaa. Nautin läheisten ja koirani Finkan seurasta, saunomisesta ja uimisesta, taiteesta ja kulttuurista, mökkeilystä, lautapeleistä (erityisesti sana, kuten Scrabble ja Banaanipeli) sekä leipomisesta ja ruuanlaitosta. Ps. mua saa pyytää leipomaan Kipinöiden tapahtumiin!

Moikataan kun nähdään! <3

Kuva: Veera H.

Elise Aaltonen, Apulaislippukunnanjohtaja

Moikka!

Oon Elise ja toimin tänä vuonna Kipinöiden hallituksen apulaislippukunnanjohtajana. Ootan innolla päästä kehittämään lippukunnan toimintaa, tällä kertaa johtokolmikosta (nelikosta, kunhan pestijohjtaja löytyy) käsin. Olin viime vuonna ekaa kertaa Kipinöiden hallituksessa, silloin vesitoimintavastaavan pestissä. Muutoin partiossa toimin akelana Koalille.

Kuva: Atte R.

Mimmi Matalamäki, Sihteeri

Moikka!

Oon Mimmi ja toiminut sihteerinä kipinöiden hallituksessa reilun vuoden ajan. Partiossa olen aikaisemmin vuosia sitten toiminut seikkailijaryhmän johtajana. Partion olen aloittanut vasta aikuisiällä yhden kaverini innoittamana. Lippukunnan hallituksen toiminnassa olen ollut ensimmäistä kertaa mukana ja on ollut kiva nähdä mitä kaikkea hallituksessa käytännössä tehdään.

Partion ulkopuolella tykkään käydä kylpylöissä ja ulkoilen aika paljon. Myöskin viime aikoina on tullut pelailtua jonkin verran, niin tietokoneella kuin lautapelejäkin.

Kuva: Tomi S.

Lasse Kokkala, Taloudenhoitaja

Moi!

Mä oon Lasse ja jatkan nyt taloudenhoitajana toista vuotta. Mun arkipäivät kuluu partion ohessa tietojohtamisen ja datan hyödyntämisen kysymysten parissa. Muulloin tykkään keskittyä sarjamaratooneihin sekä erittäin pitkiin ja hitaisiin viikonloppuaamuihin. Onhan meillä myös pikkuinen koira jonka kanssa saatetaan pyörähtää lenkillä kauniina päivänä.

Kuva: Niina A.

Kaisa Miettinen, Viestintävastaava

Moi!

Oon Kaisa ja oon nyt kolmatta vuotta Kipinöiden viestintävastaavana. Ennen viestintähommia toimin akelana Kipinöissä. Kotilippukunta minulta löytyy Joensuusta ja Kipinöihin liityin vuonna 2017. Tänä vuonna minulle tulee partiotaivalta täyteen 20 vuotta! Parasta partiossa on ehdottomasti ystävät ja leirit.

Partion ulkopuolella työpäivät kuluu prosessisuunnittelun merkeissä. Näin talvella ehdoton vapaa-ajan harrastus on neulominen sarjoja katsellen. Ulkoilen myös koiran kanssa, urheilen ja kuuntelen äänikirjoja. Tältä partiovuodelta odotan mielenkiintoisia projekteja, kesäleiri Nuottaa ja mukavia hetkiä Kipinöiden kanssa.

Kuva: Jouko K.

Julius Sipola, hallituksen jäsen

Moi!

Oon Julius ja tänä vuonna ensi kertaa hallitustoiminnassa mukana. Partiota on takana jo reilu 9 vuotta, joista n. 3 Kipinöissä. Kun mahdollisuus liittyä hallitukseen aukesi, ajattelin, että se olisi hyvä tilaisuus nähdä partiota uudesta näkökulmasta. Partion lisäksi pidän mm. laskettelusta sekä luonnossa liikkumisesta, mutta kaikkea hauskaa vapaa-ajan harrastamista rajoittaa syksyllä 2023 alkaneet lukio-opinnot.

Kuva: Mikko K.

Miika Hännikkälä, Hallituksen jäsen

Moro!

Oon Miika ja oon uutena hallituksessa tänä vuonna. Oon aikasemmin toiminu Kapybarojen ryhmänohjaajana 2 vuotta. Liityin Kipinöihin pari vuotta sitten kun muutin Tampereelle.

Alotin partion 7-vuotiaana Hyvinkään Nummenpojissa ja käyn vanhan ryhmäni kanssa edelleen retkillä ja leireillä. Oon lukiossa ja harrastan partion lisäksi purjehdusta, salilla käyntiä ja laskettelua.

Kuva: Simo H.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.